Followers

0

The Real David Beckham


davidbeckham_fun

Sudah ramai yang mengetahui bahawa bintang bola sepak antarabangsa, David Beckham adalah berbangsa Yahudi walaupun tidak kelihatan imej-imej keyahudiannya di khalayak ramai.

Tetapi beliau tidak dapat menyembunyikan identiti Yahudinya apabila menghadiri upacara pengekebumian datuknya, Joe West di tanah perkuburan Golden Green, North London. Beckham hadir bersama isterinya Victoria Beckham sambil memakai yarmulk biru iaitu ketayap kecil orang Yahudi.

beckham_funeral0001

beckham_funeral0002


Read more
6

Demam ABPBH la pulak





Kat red carpet..



VVIP card tu.Hu3.



Anugerah 'Fotogenik' yg dirangkul.



Rahsie kemenangan.=Peminat2..

****************************

Ha3.Mane ade demam pape.
Gambar ni ktowg amek sesaje je tok hilang an boring time prep td.He3.
Thanx to the cool model 4 the hot pose..

Seminit kelakaran,mencorak kenangan.



Read more
0

Cutiku.

Perasaan aku time mula2 start cuti lbey kurg cam gini la.Meriah abes.

http://pmr.penerangan.gov.my/chainmorad/wp-content/uploads/2009/11/cuti-sekolah.jpg

YahoOoOo!!!! Cuti!!!!




Namun....





http://moeffe.com/Canada/ubc/back%2520to%2520school.jpg

Xsumer ari kte indah.Hu3.


Read more
1

Konspirasi sebalik kematian Michael JacksOn





Sebelum ini, kami membawakan kepada anda pembongkaran mengenai salah satu lagu yang dipopularkan oleh kumpulan Dewa 19, iaitu kumpulan yang berasal dari Indonesia ini. Segala Info yang kami sampaikan, bukanlah memaksa anda untuk menerimanya, tetapi sebagai salah seorang umat Islam, kami merasakan bahawa kami patut menyebarkan info-info ini untuk pengetahuan anda tentang betapa bahayanya pengaruh Dajjal Al-Maseh dan Yahudi yang telah menular kedalam jiwa setiap insan yang hidup di bumi ini. Post kali ini pula ialah berdasarkan kematian Michael Jackson yang penuh dengan misteri!

Michael Jackson merupakan satu lagenda yang pernah menggegarkan dunia satu masa dulu. Nama yang dikenali hampir diseluruh pelusuk dunia ini sememangnya seorang yang berbakat besar dalam industri hiburan. Tidak perlu bagi WnH untuk meletakkan biografi penuh Michael Jackson kerana kami yakin anda mengenali insan ini. Lagu-lagu hit seperti ‘You are not alone’, ‘Beat It’, ‘Thriller’ dan sebagainya menjadi siulan di kalangan remaja pada masa kini. Tanggal 25/6, kita dikejutkan dengan berita tentang kematiannya. Michael meninggal di UCLA Medical Center setalah terkena serangan jantung di rumahnya di Holmby Hills. Paramedik berusaha menolongnya di rumah, kemudian membawanya ke rumah sakit tersebut. Menurut abangnya, Jermaine, Michael telah lama menderita sakit jantung. Itulah yang digembar-gemburkan oleh media barat yang telah diterima oleh semua orang yang meratapi pemergian ‘King Of Pop’ ini.

Kami amat tertarik dengan berita itu. Oleh itu, kajian demi kajian dibuat. Seperti yang anda semua ketahui, abang MJ terlebih dahulu masuk Islam dan menggunakan nama ‘Muhammad Abd Aziz’. Pelbagai bentuk tekanan yang dikenakan kepada Jermaine sehingga menyebabkan beliau berpindah ke Bahrain.

Pada tahun 1989, MJ telah membuat pengumuman yang mengejutkan dunia. Berikut merupakan text yang telah kami dapati ;

"I have seen the Islam in the life of my brother, I have read the books about Islam. And I'd love to someday feel the calmness and peace of Islam...."

Semenjak daripada itu, hidup MJ berubah sama sekali. Hidup beliau tidak pernah lekang daripada tuduhan-tuduhan yang dilontarkan kepadanya. Antaranya tuduhan mencabuli kanak-kanak. Semua tuduhan ini menyebabkan MJ berasa tertekan memandangkan MJ merupakan seorang yang berjiwa halus. Pelbagai jenis ugutan diterima oleh MJ sejurus selepas beliau membuat pengumuman itu. Semua pertuduhan yang dibuat oleh media ini bertujuan untuk membuatkan peminat-peminat beliau membenci beliau. Dan apabila beliau dibenci, beliau akan hilang pengaruh di kalangan peminatnya yang berjuta-juta kuantitinya di seluruh dunia ini.

Beliau telah menetap di England selama bertahun-tahun dan banyak diberi tunjuk ajar oleh seorang kawannya yang turut telah memeluk Islam, iaitu Cat Steven (Yusuf Islam). Beliau juga telah berkawan dengan seorang composer Muslim bernama Zain Bikha dan telah menghasilkan lagu ‘Give Thanks To Allah’. Zain Bikha telah mencipta lagu ini untuk dinyanyikan oleh MJ pada bila-bila masa Mj bersedia untuk menyanyikan lagu ini.

MJ telah mengikut jejak langkah abangnya untuk ke Bahrain dan telah menjadi tetamu besar anak kepada Raja Bahrain, bernama Sheikh Abdullah bin Hamad Al Khalifa. Disini, beliau telah berfikir dengan mendalam tentang penukaran agama beliau kepada agama Islam. Mj tinggal di Bahrain lebih kurang 3 tahun dan disana beliau mempelajari Islam, membaca Al-Quran dan belajar bersembahyang. Kemudiannya, beliau kembali ke Los Angeles dan memeluk Islam pada November 2008 di rumah temannya. Beliau juga turut mengerjakan haji bersama Raja Bahrain dan anaknya.

Semenjak memeluk Islam, MJ berikrar untuk tidak melakukan konsert lagi selepas beliau melakukan konsert terakhirnya sebelum kematian beliau. Beliau merancang semasa konsert beliau yang terakhir itu, beliau akan mengumumkan kepada umum tentang penukaran agama yang telah dibuat oleh beliau. Beliau akan berhenti menyanyi dan hanya akan menyanyi bersama Yusuf Islam dan rakan-rakan Muslim yang lain. Beliau juga turut merancang untuk menyanyikan lagu ‘Give Thanks To Allah’ semasa konsert beliau yang terakhir itu. Itu jugalah sebabnya beliau ingin menjalankan konsert itu di London. Kerana di USA, beliau menerima pelbagai kecaman apabila beliau membuat permintaan untuk menyanyi bersama Yusuf Islam.

Pada jam 12.30pm, 25th June 2009, beliau memeluk Pengurus Produksinya dan mengatakan bahawa beliau telah bersedia sepenuhnya untuk menjayakan konsert ini setelah melakukan rehearsal selama 2 bulan.

Pada jam 2.26 petang, kita diumumkan dengan kematian beliau!

Apabila 911 dihubungi, mereka bertindak seolah-olah tidak langsung mengenali siapa itu MJ. Mereka bertanyakan pelbagai jenis soalan seolah-olah seperti mereka mahu menangguhkan masa. Apa perlunya mereka berbuat demikian? Mengapa mereka sebegitu bodoh tidak mementingkan nyawa orang yang sedang dalam bahaya?

Pihak hospital mengatakan bahawa laporan autopsi akan keluar dalam tempoh 2 bulan. Sangat tidak masuk akal disini. Kita sendiri tahu bahawa teknologi di Afrika pun boleh mengeluarkan laporan autopsi dalam kurang dari 2 minggu.

Keluarga MJ mendesak pihak hospital mengeluarkan laporan secepat mungkin kerana mereka merasakan sesuatu yang tidak kena dengan kematian MJ. Laporan dikeluarkan selepas 4 hari berikutnya. Berdasarkan laporan, MJ telah disuntik dengan anaesthetic yang melebihi dosage yang dibenarkan. Terlebihnya dosage anaesthetic ini di dalam tubuh manusia akan menyebabkan denyutan jantung terhenti.

Satu lagi laporan mengatakan bahawa dadah anaesthetic itu penuh di dalam saluran darah MJ – tidak ubah seperti kematian Marilyn Monroe.

Doktor peribadi MJ juga turut menjumpai beberapa kesan suntikan di tubuh MJ menunjukkan usaha untuk menyuntik MJ telah dilakukan beberapa kali secara paksa.

Menerusi CNN Live, Presiden US, Barrack Obama telah membuat kenyataan berikut ;

"I love MJ, I grew up listening to his songs. It is a great loss, but rest assured that there is no conspiracy in his death..."

Jadi, persoalannya sekarang, mengapa seorang Presiden Negara besar membuat kenyataan berikut sedangkan laporan rasmi autopsi berkaitan kematian MJ tidak lagi keluar. Apa motif beliau? Seperti dia takutkan bayangnya sendiri!

Kita mengenali MJ sebagai seorang yang tidak menagih dadah dalam kehidupan beliau. Mengapa beliau perlu ketagih kepada dadah anaesthetic itu? Jika MJ betul-betul hendak bunuh diri, mengapa beliau tetap menjalankan rehearsal untuk konsert terakhir beliau?

Sudahlah dengan kematian MJ. Konspirasi yang sama juga terjadi dengan kematian Princess Diana, Martin Luther King, Marilyn Monroe dan John F Kennedy. Semua ini satu konspirasi kerana mereka takutkan jumlah penganut agama Islam yang kian bertambah. Setiap karakter-karakter yang mati, semuanya yang mencipta nama dan mempunyai peminat-peminat mereka yang tersendiri.

WnH berpendapat bahawa setiap individu yang mencipta nama yang telah mati, semuanya menyangkal setiap apa niat dan tujuan yang telah ‘The Elit’ berikan kepada mereka. ‘The Elit’ merupakan golongan yang menjalankan segala arahan yang telah dikeluarkan daripada Dajjal. Dan setiap mereka yang mengingkarinya, pasti akan dihapuskan demi mengelakkan konspirasi mereka terbongkar.

Berikut merupakan text yang kami dapati daripada internet ;

“MJ's family was about to give him a Muslim burial with the help of The Brotherhood of Islam. But, the CIA showed up at Neverland's door - blackmailed them that if they do so publicly, Katherine (MJ's mother) would be pull off from MJ's 3 children's custody as well as MJ's estates. Instead, they'll hire Debbie Rowe for the purpose, and the court will be in their favour. So much for democracy and fairness. Finally, they agreed to let MJ have a Muslim Burial in Neverland. But in condition, must show to the public a Christian Memorial Service, as to prove to the world that MJ was never a Muslim. So, Staples Centre was just a normal show. That's why the coffin was closed and sealed. MJ was buried days earlier. The Gold Coffin was empty. They were about to bury the Coffin according to Christianity ways in Hollywood - as in their deal with the USA Government.”

Marilah bersama-sama kita meneliti petikan lirik lagu yang diambil daripada salah satu lagu MJ, “They Don’t Care about Us”

Bang bang, shot dead
Everybody's gone mad
All I wanna say is that, They don't really care about us
All I wanna say is that, They don't really care about us
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don't you black or white me
All I wanna say is that
They don't really care about us


Menerangkan kepada kita bahawa ada pihak yang cuba menjatuhkan beliau dan semangat beliau tidak akan luntur menentang mereka


All I wanna say is that
They don't really care about us
Tell me what has become of my life
I have a wife and two, children who love me
I am the victim of, police brutality, now
I'm tired of being the victim of hate
You're raping me of my pride, Oh, for God's sake
I look to heaven to, fulfill its prophecy...
Set me free, Skin head
dead head, Everybody gone bad
trepidation, speculation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody dog food

black man, black mail
Throw your brother in jail
All I wanna say is that. They don't really care about us

Read more
0

Kempen Derma DADAH?



ABJAD SALAH DALAM KEMPEN MURNI / MUAR

hA3.Salah taip punyer pasal..

Read more
7

Ahmad Dhani?




ahmad dhani by bursaartis.

Wow.Hensem..Dress up stylo gler ngan tengkorak2 uh.


Go to fullsize image


View Image

Perh,choke kat leher 2 kompem mahal.

http://i287.photobucket.com/albums/ll140/0dayMultimedia/Dewa19-LaskarCinta2004_0dayMultimed.jpg

Album pon simple j.

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs136.snc1/5811_131177002296_710692296_2411285_5041458_n.jpg

Wallpaper pon cantik.Brapi2 tuh..



http://www.bloggaul.com/ilyasoke/pic/ilyasoke_1292009103024AM_dewa_19-1.jpg

Waa,lagi cantik khat Kalimah Allah ni.Warna warni..Teliti betol2.Sangat unik.



Eyy,jap3.Wait a second!!!



Looks like we've sensed something.



Oo2.Scroll ke atas balik n check!!!



Read more
0

Taktik Kotor?Xkemane de.



Kalimah 'Allah' tiba-tiba muncul di lantai surau

KULIM: Surau An Najihin di Taman Tiram, Lunas, dekat sini, kini menjadi tumpuan orang ramai dan penduduk sekitar untuk menyaksikan tertimbulnya tulisan jawi yang membentuk kalimah "Allah" di beberapa tapak jubin lantai anjung hadapan surau itu sejak pagi Isnin lepas.

Menurut penduduk di situ yang hanya mahu dikenali sebagai Abdullah berkata, kejadian aneh dan pelik bermula apabila berpuluh-puluh keping jubin retak dan lekang dari lantai selepas solat subuh dan kemudiannya timbul kalimah "Allah" di lantai.


Kelihatan bekas tapak lantai jubin yang lekang di ruang anjung surau An-Najihin berbentuk kalimah "Allah". (foto Bernama)

Seorang lagi penduduk Abdul Rahman Ahmad,48, berkata beliau adalah antara anggota jemaah yang menyedari kejadian itu dan pada mulanya beliau beranggapan jubin itu pecah kerana telah reput.

"Saya pun cuba menyelak beberapa jubin tersebut berada dalam kedaan baik dan tidak rosak," kata Abdul Rahman seorang kakitangan Pejabat Tanah Daerah Seberang Perai, di Kepala Batas.

Pengerusi surau berkenaan Omar Zakaria, 63, memberitahu surau tersebut telah dibina sejak 1999 lalu dan pada mula beliau beranggapan kejadian jubin lekang dari lantai simen kerana pembinaannya telah hampir lapan tahun.

"Tetapi selepas beberapa orang anggota jemaah yang masih belum pulang cuba menyelak-nyelak dan memeriksa jubin-jubin berkenaan mereka mendapati kejadian pelik apabila menjumpai tulisan berupa huruf jawi yang membentuk kalimah 'Allah' di beberapa tapak jubin berkenaan", kata beliau ketika temui di rumahnya di sini.


****************

Hmm..Dapat gak aku cari sal topik ni.Act,aku pernah cter an kat kawan2 ak sblom ni..Taw x,kontrak binaan surau ni ditandatangani oleh orang bukan Islam??

Hah.Selftitled rase kowg2 mesti taw nape jubin2 tu retak dengan sendiri.

Allah Maha Mengetahui



Read more
7

Dewa 19?Cukop2la.

Wawa.Dewa 19 dey!!.Gue kangen banget sama kamu.

Asal benar?

Iya2 lah..Gue kangen banget dey lihat kamu mati!!!

What?!Ngapain?Bukan ini band yg kamu minat dulu?

Iya.Mmg bener.Tp,skrg tidak lagi.Kamu bacalah ini sendiri.!





Pupus? Laskar Cinta? Separuh Nafas? Satu?

Semua lagu-lagu ini semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia. Lagu-lagu ini dipopularkan oleh band yang menggelarkan diri mereka Dewa 19. Namun, apa yang ingin diperbincangkan bukanlah populariti mereka di Malaysia. Akan tetapi, sejauh mana kebenaran kenyataan bahawa kumpulan ini merupakan salah satu kenderaan yang digunakan Dajjal untuk menyesatkan umat Islam.

Kumpulan muzik ini telah ditubuhkan pada 1986 dan dianggotai 5 sahabat terdiri dari Ahmad Dhani, Andra, Tyo, Once dan Yuke. Album pertama mereka dikeluarkan pada tahun 1992 berjudul Dewa 19 dan selepas itu mereka telah mengeluarkan banyak lagi album-album yang lain dan menempa nama di seluruh pelusuk Nusantara. Antara album mereka yang berjaya ialah Laskar Cinta, Republik Cinta dan Kerajaan Cinta. Tokoh Budayawan Indonesia, H Ridwan Saidi telah membuat aduan kepada kerajaan Indonesia untuk membuat siasatan ke atas kumpulan ini kerana disyaki Agen Penyebar Propaganda Zionis pada 2005.

Sekilas pandang kumpulan ini tiada perbezaan dengan kumpulan musik yang lain. Tetapi jika diteliti dengan lebih lanjut ada 'something' dengan band terkenal ini. Elok kiranya jika kita berkenalan lebih lanjut dengan vokalis utama kumpulan ini, Ahmad Dhani. Ahmad Dhani berketurunan Yahudi dari ibunya, Joyce Theresia Pamela Kohler. Beliau juga sering kelihatan memakai Star Of David walaupun beragama Islam.


Kulit-kulit albumnya juga menimbulkan keraguan kerana terdapat banyak unsur-unsur Freemason/Illuminati. Album pertama mereka, Dewa 19 menunjukkan 'Unfinished Pyramid' sama seperti di Satu Dolar US.
Ini adalah lambang yang digunakan oleh Illuminatist untuk melambangkan pelan agung mereka yang belum siap sepenuhnya.

Bintang Lima (2000)

Dewa 19 1992

All Seeing Eye pada kulit album Dewa 19 (Cintailah Cinta 2002)
Demikian yang anda dapat lihat pada kulit-kulit albumnya. Sekarang, WnH akan membawa anda meninjau sedikit kedalam salah satu video klip kumpulan ini yang bertajuk 'Satu'. Lagu ini jika diteliti bait-bait liriknya, memang mempunyai kait rapat dengan Dajjal. Berikut merupakan snapshot-snapshot yang telah dipilih untuk membuktikan kepada anda betapa kuatnya pengaruh Dajjal telah diserapkan ke dalam video klip ini.





Intro video ini, tompok hitam mengalir dari atas ke bawah umpama mata Horus.


Formation tangan yang sama dengan Baptomet ( Kaballah )



Gambar Atas : One Eye

Gambar di atas seolah-olah menunjukkan bahawa minda manusia sudahpun dikuasai oleh sistem Dajjal yang dijana oleh Yahudi

'Unfinished' Piramid

Perhatikan 'One Eye' di atas manusia. Manusia seolah-olah 'terpenjara' di dalam dunia Dajal. (NWO = New World Order)



Klik pada video di bawah untuk menonton versi penuh video klip Dewa yang bertajuk Satu ini.


video

Kumpulan ini juga turut mencipta sebuah lagu yang bertajuk 'Sweetest Place'. Cuba anda meneliti setiap lirik yang tercipta di bawah dan renung-renungkan kepada siapa lagu ini dicipta.

Dewa-Sweetest Place


This is the sweetest place
Baring my feeling
I'm welcoming an eye
Into the darkest one
It tells me not to worry
For the time is yet to come
For someone to arrive
And heal the troubled one (bukankah ni janji2 palsu Dajjal?)
Suddenly the rainfalls
Showering a desert stone
Wash away these tears of yesterday
I hear the sound of
A raising chorus
Sung by the angels
And the broken heroes (ni kutuk Imam Mahdi ke?)
I wont go back now i feel so right
I've found a place
Where dreams and life become one
And finally i don`t have to run
I've found a place
Where dreams and life become one
Become one

Dari hati aku ke hati kowg2 ke minda kite bersame.Take care~





Read more
0

Cerita Kodai Kopi Malique 2PHAT





Bait bait lagu Alhamdulillah

Too Phat - Alhamdulillah (Malay Version)
Dian Sastro:
disaat waktu berhenti...kosong
dimensi membutakan mata,memekakkan telinga
lalu diri menjadi hampa
saat paradigma dunia tak lagi digunakan untuk menerka*
sadarku akan hadirmu,mematahkan sendi2 yang biasanya tegak berdiri

Yassin:
ult li albi bissaraha (I'm opening up my heart with honesty)
hayya nab'idil karaha (Let's avoid the hated and hatred)
syakkireena a' kulli ni'ma (Let's remain thankful with what we have)
ba' ideena anil fattana (Let's avoid all lies and sins)


Malique:

merenungi luar jendela,mengagumi kebesaran yang Maha Esa
ku menilai kehidupan dari sudut berbeza
tak memadai hanya kecapi rasa selesa
maukan harta yang mampu beli 1 semesta
berpesta ke pagi botol bergelimpangan
kekasih muda bukan takat berpegang tangan
harta dan jamuan nafsu tidak berkekalan
bila menjelang tua bukan itu jadi bekalan
dan jangan puisi ini disalah tafsir pula
bukan berkhutbah cuma betuli diri jua
ingin hidup sempurna aset nilai berjuta,
saling tukar wanita,senyum dan mati tua
bakat dikurnia jangan disalah guna
jangan kufur nikmat yang diberi percuma
guna kelebihan untuk hikmah bersama
jagalah nama hidup penuh pementasan dan drama
ada berisi ada yang kurus,ada melencong ada yang lurus bukan semuanya tulus
ada sempuna ada kurang upaya ada yang jadi buta hanya bila sudah kaya
sebesar rumah bermula dengan sekecil bata,boleh hilang dalam sekelip mata
ucaplah alhamdulillah bukannya sukar, kerna semua nak kaya atau besar
tetap Allahuakbar!!!

Joe Flizzow:
jadikanlah ku tentera Fisabilillah yang tertera di kalimah harap memanduilah
entah apabila persimpangan tiba,hidup penuh rintangan harus kuhadapinya
harapku tidak terlupa diri bila gembira,dan cuma mula mencari kau disaat hiba
ku cuma manusia penuh dengan kesilapan tapi bisa membezakan cahaya dan kegelapan
tabah bila dihalangan duri onak dan cobaan
teguh bila dicobakan keruh kuasa dan perempuan
sentiasa legar diminda,dikejar dan dipinta dari zaman bermula hingga ke akhirnya
ku mengerti siapa ku tanpamu disisi dan apa guna posesi juga posisi
sementara ini cuma hanya puisi,nukilan tulisan dan bisikan isi hati
mencari keterangan,menjiwai peranan menepati pesanan janji juga saranan
alhamdulillah atas kurniaan rezeki,moga tidak terleka dalam perjalanan ini

Ahli Fiqir:
aku yang memandang di dalam lubuk hati,mencari-cari zat rahsia yang katanya tersembunyi
aku yang melihat alam meliputi wujud menyertai lalu ku pindahkan alam ke dalam mata hati
aku hakiki,aku mengerti segala yang terjadi di langit dan di bumi
gunanya tiada fantasi, pelik dan benar,qada' dan qadar kau berilah ku kekuatan
agar dapat ku hindarkan segala kesesatan
usah kau biar nafsuku terliur dari pandangan majazi ini,
aku yang hodoh lagi hina amat benar merindui
moga cahaya lailatul tak membutakan mataku,semoga segala puji tak ku meninggi diri
moga segala janji dapat juga ku penuhi,moga dapatku hadapi tikaman dari belakang
lidah setajam pisau, ku tidak akan risau dengan cabaran sepanjang perjalanan
ku pasrah ku akur 7,8,6 Alhamdulillah Syukur...

Dian Sastro:
sujudku pun takkan memuaskan inginku
'tuk hanturkan* sembah sedalam kalbu
adapun kusembahkan syukur padamu ya Allah
untuk nama,harta dan keluarga yang mencinta
dan perjalanan yang sejauh ini tertempa
alhamdulillah pilihan dan kesempatan
yang membuat hamba mengerti lebih baik makna diri
semua lebih berarti akan mudah dihayati
Alhamdulillah,Alhamdulillah,Alhamdulillah....

p/s=Sape sangke??Astaghfirullah.


Read more
2

Konspirasi??


Assalamualaikum..

Sihat sumer??
Hm,Ok.Post aku kali ni simple j tp ade sesuatu yg BESAR y bakal mengganggu minda kowg2 sekejp.Ok,let me borrow ur mind 4 awhile.

Hm,ingat lagi peristiwa 11 September??

Ala,yg kapal terbang langgar WTC kat USA tu la.Yg kebabom2 tu..Haa,Pentagon kene langgar kapal terbang?Osama b. Laden yg dipersalahkan sebab2 tu?Hui3.Xkan x ingat.Nah,tgok gambar kat bawah ni.Hm,pastu pandai2 la renungkan~


Jika dilipat-lipat dengan kaedah lain pula muncul seakan bangunan WTC terbakar

Lipat-lipat ikut kaedah lain pula muncul bangunan Pentagon terbakar


Bermakna JELAS nampak semuanya sudah dirancang dari dulu lagi sebelum insiden2 itu berlaku .Masihkah Umat Islam yg dipersalahkan??

Wallahu a’lam :)



Read more
3

3# Cuti(Terjon Laut)

Terjon laut??
Huha.Mane ade.Gebang jer lebih.Actually,ktowg g sni la>>>




Hmm..kre cam terjon laut la gak.Ha3.Yg ni pown 1st time gak aku g.Ala,kowg mesti da penah g lg awal dr aku en.Ho3.Hm,selame kg aku kat KL ni,bru ni la 1st aku g Aquaria..Seriously,tempat ni mmg best..Excited sakan aku dalam ni.Bukan sakan jer cam sakai pon ade.Hu2.




Ni balang gajah namo eh.Ha3.



Dalam tank ni ade ikan air tawar katenye..




Rockfish.




The Tunnel.




The Grandfather.He3.Atok Amat ni.




Sweet Couple.



"Lar,wey,sentoh cermin jer baek xpayah",kata Jerung




Ikan2 ciptaan Tuhan.Sob2.Terkesima plak..




Ni bukan ikan."Ikan" pon bukan.Ha3.




Guess who'x coming??










Encik turtle la.Camne x excited sakan aku time ni.




Stingray ade pun~



Cam floating la.Salute la kat kowg,Oi Obor2 oi.




Plek.Makhluk ni bukan supposed to b extinctd ker?Hm,pape jer la yg penting tempat ni mmg membeliak kan mate aku.Hmm,ciptaan Allah tu mmg sgt2 luas n unik.Subhanallah.Xrugi kalu kte g sni..Ag satu,kat sni best.Ade aircond xmcam kat zoo.He2.K la,cuti2 gak ni nak gtw ni tp bukan nak riak lak e..Hm...Omwek aku xsiap ag ney.Sbok bena merayap2.Hu3.
K la,Out 4 my life n death duty.My Omwek!




Tata~



Read more