Followers

2

Happy Birthday Dik!!


Dari Wangsa Maju teros ke Petaling Jaya.Fuh..

Xpe2..Semangat tetap ade coz ktowg ni memg kuat makan.Kui3..Memandangkan Birthday Party ni utk anak Maksu sedara aku,jd xsumer owg yg aku kenal.Xpe yg penting celebrate n makan.Hi2.




Amacam?Sesak x?




Macam reunion family pon ade.




Para ayah..Paksu aku cube mengcover 'aset'nye.Hu3






Uh,sungguh la ramai.Tp,best jer coz ramai lak baby kat sni dalam 6 owg xsilap.




Baby2 ni kembar laki n pompan..ngan mama papa dyowg.Cute an?




Kandid ag.Tp,dyowg ni bgos la,xnangis pon.




Oh.Kek Aising yg sungguh sedap..Siyesly.




Yay,bitrhday boy!!Happy birthday dik!!

**************************************

Hm,dengan itu,abes la agenda aku tok ari nih.Sungguh penat.Sampai umah kol 10 mlm,teros je post.Hu3..

Exam tinggal 2 paper j ag.add math n math mod.

Wish us luck ea.

Goodnite~Wslm
Read more
2

Majlis Pertunangan Kak Nor!!




Hari ni Kak Nor bertunang.Cewahh.Da tue rasenye..Rase cam semalam je ktowg men kejar2 baling pop pop kat kampung.Isy2,cepatnye mase..Sblom sampai,aku ngan Paksu aku sesat selama setengah jam kat Wangsa Maju ni.Punye la jarang g.Hu2.Tp,ktowg berjaya gak sampai n tepat2 je majlis start.Fuhh~



Barisan para saksi..



Wat can i say..2/3 dari kaum pompan uh family belah ayah aku.Hu2.Ramai.



Inilah Kak Nor..Wah,popular la dy dlm post nih.



Amboi menantu misali kot.Insya Allah.



Due2 ni namenye Danial.




Lupe gtaw.Majlis nih wat kat surau jer.Perh,sesak kot.




Dah2 la tu.Tunang orang oi.He2.Pinjam jap ea Abang Auh.



Yay.Dapat gak kandid.Memang sepadan.




Sblom balik..Ktowg men's talk jap.Ayahku,atokku,aku,paksuku,pokde ku.




Hu3.2hati 1jiwa.




Ni posing rasenye.

Ok lah.2lah serba sikit yg berlaku tok ari ni..Tp,xabes g.Pasni g umah Maksu sedara aku lak.Ade Majlis Aqiqah anak dy plak.Hmm...

Untuk Kak Nor,semoge jd anak n menantu n tunang yg cun saja..Kahwin la cepat2.Ceh,aku lak excited..Semoga berbahagia ngan Abang Auh 2..Lepas ni sy plak kot.Huk3.

Olrait,pen off.See ya~
Read more
4

Huha2 Bahasa Jepun


01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu – KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues – APO NADIKATO

06. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI

14. Yang suka BERSUMPAH – SAIIFOOL BAUKARI

Sekali skale gelak santai.Ha2.

~Hav a nice day!!
Read more
2

Cake-s-i-c-k


Hmm,ingat ag time kcik2 dlu..Dok umah nenek asek makan karipap je,cekodok la,putu mayam la..Tp,skg da xmerase da sumer uh..Jarang kot..Kalu2 sambut bday pon mesti kek coklat,kek span.Kek yg same.Haih...Tp en,bile da dapat kek mesti nak adiah plak.Isy,xptotla..Ok,tok parents2 o upcoming parents.Hu3.Here r some ideas tok adiah an kat anak2 kamu sumer.
Check it out!

IphOne

PDA



Laptop


Gitar


DSLR


Kereta Mainan


Optimus Prime

Apple


Star Wars

Yoda


Nintendo Wii


Buku bio kot


Jambatan



Peta

Rubix cube

Optimus prime

Oh.Kompem ternganga dak2 uh..
Xtaw la kalu cake2 camni pon xcukop tok dyowg.Hu3..




Read more
4

Hot scHoOls


Hmm..Aku ingat skola aku uh paling cantik kat dunia..Ist,rupen2ye bnyk lak saingan kat dalam dunie nih..Haa,ni contoh2 pesaing yg ade kat dunie ni>>


├śrestad High School, Copenhagen




Green Roof Art School in Singapore



Modern High School #9 in Central LA




Gehry-Designed Stata Center at MIT



New York University’s Department of Philosophy Interior


Victorian College of the Arts School of Drama


Arcadia University’s Grey Towers Castle



Oppenheim’s Miami-Dade College Campus




Concrete and Glass Gateway Building at MICA



Bold, Contemporary Metzo College in the Netherlands



Henning Larsen University Campus Concept in Kolding, Denmark



Napier University’s Futuristic Lecture Theater


Rafael Arozarena High School, La Orotava, Spain



Bikuben Student Residence, University of Copenhagen


Jubilee Campus, University of Nottingham


Siyes kalu aku jd despatch kat skola2 ni pon aku sanggop.Hu2.

Read more