Followers

TADAA!!!!!!!!!

Bismillahirrahmanirrahim...



TOK!TOK!TOK!Assalamualaikum..ade owg x ni?sorila kte owg baru kat sni,saje je nak singgah2 jap,owg kate BlOg ni best.Hu3.Yeke?
Hmm,kalu camtu aku perkenalkan diri dulu la..
Aku dilahirkan sebagai Muhd Nazrin b. Mohd Hamka..Asal aku dari KL.Sblom dok seremban ni,aku tggal kt Kuala Lumpur n still ade 1 kondo kat situ(kt Bandar Tasik Permaisuri,somwhere in Cheras kowt).Np ek pndah seremban??hu3.Aku pon xtaw coz mase pindah 2 aku ngan dunie Power Rangers aku je.Hal2 laen aku wat xtaw je.Skrg,da 7 taon aku dok seremban n bnyk sgt beze sni ngan KL.
Cter2 laen kowg intai2 je la kat profile aku tuh.Maleh lak nak tulis pnjg2 ni.hu3..Hmm...Pe ag..HaA,cmne lak ttbe je aku ske ngan BlOg ni ek?Hm,ni yg nak share ssme ni...

Sume2ny bermule pas adek2 sdare ak y bertuah ni challenge aku last week.."Abg Yen,kte da ade myspace da",yg sowg ni kate.Yg sowg 2 plak,"Abg Yen npe xwat ms ke ym ke,mesti ramai awek nanti"Ha3.plek.Dalam ati aku,Bapak kowg ni salah bg makan ke,kcik2 ag da pker cmni.hu3.
"Bg,sje je en wat2 x dgr""Eleh,bajet je.ktowg ade xkn abg xde..seasoned ny,taw la da tue"Ha8..Nmpk sgt riak muke diowg yg kehappyan mggelakkn aku time 2.Tue?
Mak aii.Sbar je la.Oke2,xpe..Bak sini emel kowg.Abg nk pnjm wat BLOG.....
"Blog??".Ha3 tnganga kowg.Hm,aku pon cter la ini itu sal blog(pdahl 1 bende pon aku xtaw.kui3)pas cter2 gebang 2,ktowg pon deal la ssame.Msg2 ade klebihan msg2 n dats how the story begins...
Oke,so,kpd senior2 atw otai2 blog,rajin2 la kongsi2 ilmu ek.Bukan pe,mcm yg aku kate mule2 tadi,aku ni owg bru dalam dunie blog ni.kalu ad wat salah ke,komen2 la cket..Ble aku da terer nanti aku blanje kowg plak,ok?.He3.k,2 j kowt..Out dlu!





TUE SGT KE AKU???XKOWT.HAHA.

2 Comment:

AbdullahUmar said...

bahahahahak!!!!! nash bwat blog??!!! ak daa bau dunie nk tbalik nuh... ptot r beriye tyer cner nk upload template... sowi r.. ak xder kedit lgsong nih... hahahakk.. paper pon.. smoge bjaye dlm melayan adek2 sdare ko!!! dodododi!!!

_Ayin_ said...

Botet2,caner nak upload templatewey,ajar r doe!!!

Post a Comment