Followers

Kisah dulu kala~



Assalamualaikum sumer..
Hmm..Nampaknyr penantian yg aku nantikan xsampai2 ag.
Uhh,frust gler.He2..
Xpe sal 2 kte letak jaoh2 n skrg ak nak share2 ngan kowg2 gambo2 dak skola rendah aku.Yakni,batch darjah 6 06 SRI SEREMBAN.
Whoa!!
Kepade kowg2 yg kene mngene ngan pics ni mesti suke en.Ha3.Nah!Usha2 la balek zaman muke x berjerawat kowg.Ha3.Hmm,ramai gk yg mintak gambar ni kat aku,tp ad masalah la plak.He2.Sori yer.Kowg2 amek je la kat sni~



Ngan tcer Shikin.Wuhu~Last day skola.




Adoi!Budak2 nyer kowg.Ha3..

[ATAS=Faris,Muaz,Arep,ntah,syahmi,kamil,akmal,izzudin,afiq,jawa,badrol,krol bari]
[BAWAH=muiz,syazwan,krol anuar,tcer Shikin,Amer,Ikhwan]
*******************

Hmm..Ade 2 jer senanye..Tp due2 gamba ni je la yg ade,yg sempat diamek mase kowg2 kecik dlu.Ha2.Dah3,xpayahla susah2 nak zoom2,aku xde pon dalam gambar ni coz aku tukang amek gmbar.Heheh.Yeke?Cari la btol2.Batch ktowg bukannye cket tp,ehem2,paham2 je la.Pekse upsr da abeh nk wtpe ag.He3.


Heh2.
gurls xde??
Hm,relax2 gmba kowg pon ade gak.Tp,gmbar ni mase reunion la,mase kcik2 dulu xsempat amek la plak.2 pown ramai gak yg xdatng reunion ni.Nah!Usha la~



Ehehe..Ad yg berkenan??



Time ni ak jd photographer gk.Ha2.Da naseb aku kowt.

[Bid,Wawa,mahira,zulfaa,sakinah,izzah,hanis,ina,alaa',azira,sepet]

Ok.Yg ni pon aku juz ad 2 jer.Puas tengok?Haha.Klu xpuas,jgan riso.Tnggalkan jer komen kowg2 kat sni.Eh,nape aku dulu gmok?Eh,nape dlu aku comel sgt?Nape skrg ak xkurus2 gak?Ha3.Jom,kte debat same2.He3.
Hm,pe ntah da jadi kat kowg skrg ni.Ntah2 ade yg da kahwin gak e.Ha3.Papepon,ucapan n harapan aku,semoge berjaye dalam idop masing2 n thanks coz sudi seronokkan dunie skola rendah ak.
Wassalam~





P/s=Yg kene tagged tuh,kowg2 bole cari dyowg kat SHAMS.He3.K,fren 4 eva~


6 Comment:

Mufarwa said...

sedihnya aku!!!
aku keluar time darjah 5!!!

twinktwink♥ said...

g maen bowling ke time reunion??
boleh maen ke??

_Selftitled_ said...

To mufarwa=Hu3.Aku tumpang sdey gak

_Selftitled_ said...

Ha'ah..Men bowling.Tp pompan2 laki2 jer la..Kalu x,harok tempat tu dibuatnye.He3

::Nur.Fif:: said...

eyy.aq tw mne 1 gmbr dak debab 2..:p

p/s:aq da cyap marking paper nih.cpt x?haha.(",)

_Selftitled_ said...

Ow yea..Pe ag,update la blog.Ki3

Post a Comment