Followers

Saat2 akhir cuti skola.Yay!

Assalamualaikum~

Yay!Ari ni seronok sgt..Penat sgt..Mane satu ney?Ha3.Pape j la .Yg penting ari ni dpt gak aku jalan2 slpas sekian lame jd jeruk kat rumh time cuti neyh.Kali ni aku xg Melake cam sblom2 ni,ye la tkot traffic jam la katekan.Time kismes2 ni Mlake sesak.So,ktowg pon g Port Dickson jer.Hmm..Bole la~

Selesai sesi potong memotong kt highway,akhirnye sampai la kami2 sumer kat Glory Beach Resort.Whoa.Ramainyer..Act,xla tkesima mane pon..Mmg da expect yg PD ni lbey kurg jer cam Melake rmainye.Da sampai tuh ktowg xdepon booking2 blik hotel.Xde.Ktowg datang pon juz nk tumpang mandi swimming pool jer.Ha2.Bole ker?Ha2..Ske ati r.Xde owg perasan punyer..

Macam bese,vacation kali ni di join oleh family aku,family pokde aku n xtertinggal family pokcu aku gak.Pengalaman n perasaan kami tika di sane hanye bole digambarkan melalui rajah2 berikut.Semoge seronok ya!!



Manusia yg berselerakan.Hehehe.Nak wat kuak kupu2 pon xbole.Penoh!!


So,aku pon decide xnak mandi..G jalan2 kt Tanjung Gemok,dkat jer ngan Resort 2.


Suasane yg indah permai.Gemar ngan pic ni.


Huk3..

Mat saleh lalu wok.Xfokus aku.Ha3.


Hmm..Aku jumpe dak ni td.Xtw la sebab pe dye g alihkan perahu ni


Pas aku pakse dak ni utk di interbiu.Laa bru aku tw…Adik sdare aku rupenyer.Heh2.


Heheh2.Skali skale nk gk interframe.Sblah 2 ayh aku


Da cantek da setting time ni tetibe lak ade mamat nk market kn pelampong dy.Haha.


Adik sedare aku yg paling kurus n paling debab.Jgn zoom2 sgt kt peyot dy tuh.Dy xske.Keh3.Yg debab ni namenyer Danial,ari ni dalam sejarah dye nak turun gelongsor wat kali pertame dlm idop dy.Hu2.Berjaye atw x,klik la play kat vid bwh ni

video

Cket jer lg dy nak putus harapan.Hi2.Setelah dipujuk,bru la dy mule suke ngan gelongsor ni.


video

Eleh td malu..Amek ko,skali tsunami daa..


Pokcu ku dgn penoh semangatnyr mengorder makanan.


Adoi.Lap sendiri la adik oi.

Amirul,adik sdare aku yg plg kecik.Comey an.?


Antare coklat ngan gule2.Hehe.Dy ttap pleh puting.Ha3.

~Balek umah daa~


Haa..Sekian saje cter utk post aku kali ni.Huh.Bjaye gk aku update blog tok kali ni slpas berebot2 laptop ngan sedare2 aku ni.He2.

Cuti sememangnye seronnok kalu kte sendiri pandai mengisinyer.So,tinggal 1,2,3,4,5,6,7 ari lg sblom skola start..Xsaba la plak nak g skola.He2.Masalahnyer buku text xpat ag ni ha.Pembalut buku da beli.Eiyai..Papepon,wish me luck 4 spm next year.Begitu juge ngan member2 n para blogger sekalian.Goodluck ya!!





5 Comment:

nurhamizah said...

waaaaaaaa..seronoknye brcuti..
haha..x pe2 nnt taon dpn struggle ehh..
nnt taon dpn x tau msok klas mne..
hrp2 x 1 satu kelas ngan ko..
kalo x da 4 thn asik tgk muke ko..
hahahaha...(gurau2)

@re-t!N said...

wah2 best nya.....
fatin ni dok kat umah ja..huhu
tingin nak p ramai2 kat tmpat cm 2...hehe

twinktwink♥ said...

comel gler cousin yg plg montel uh!!!turun glongsor pon takottt kee???

_Selftitled_ said...

Act,dye bknnye tkot tp malu.Heh3.

_Selftitled_ said...

Kpd mizah..Kalu kte pat 1 kelas gak,jgn salahkan takdir tw.Ha2

Post a Comment